Scule Service Auto

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   0745 024 784     0766 086 600
                                             0751 217 667     0766 086 601
                                            Program de lucru L-V : 08:00-16:00

 

×
 x 

Coş gol

 

www.scule-service-auto.ro ofera utilizatorilor acces limitat si in interes personal pe site si nu acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce, a copia sau de a exploata site-ul in scopuri comerciale sau împotriva intereselor companiei , fara acordul in scris al acesteia. Se acorda dreptul de a crea o legatura web ( link ) catre paginile site-ului atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel. Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, este proprietatea SC Bus Ikaro SRL si a furnizorilor săi si este aparat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Bus Ikaro S.R.L a acestor elemente se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Produse ,Preturi si Transportul

Produsele sunt categorizate dupa utilizarea lor,fiecare produs contine un COD numeric,sau numeric si litere,denumirea produsului,date tehnice despre produs,si pretul.

Aparatele vor fii insotite de Certicat de Garantie.

Drepturile Cumparatorului sunt in conformitate cu prevederile:                                                                                                                  

*Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor

*Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

*Legea 365/2002: Legea comertului electronic

*Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor

*Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003

*Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cheltuielile de transport apartine CUMPARATORULUI sau dupa intelegere prealabila cu VANZATORUL .Transportul se va efectua prin Curierat Rapid. ( Fan Courier Expres– Nemo Expres Curier etc.) Pentru a afla tarifele Curieratului    accesati siteurile de mai jos.Livrarea se mai poate face direct de catre clienti, din Magazinul nostru: Sfintu Gheorghe – Jud. Covasna Str. Aleea Harniciei Nr.10 Ap.3 La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: - factura fiscala în original - chitanta - Certificat de Garantie (unde este cazul). 

Contravaloarea produsului(-lor) se va achita catre reprezentantul Curieratului.

Pentru produsele si comenzile de valoare mai mare de 1000,00 EUR,solicitam AVANS 40% .

Tarif transport “Fan Courier Expres” - http://www.fancourier.ro/tarife.php

Tarif transport “Nemo Expres Courier” - http://www.nemoexpres.ro/#companie

Raspundere

Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinţa preturilor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz. De asemenea imaginile produselor au un caracter informativ, producatorul putand aduce modificari culorilor sau caracteristicilor.Pentru produsele cari sunt pe stoc,livrarea se face in termen de 24 de ore.Pentru produsele pe cari NU le avem pe stoc,termenul de livrare va fi comunicat ulterior de comun acord intre VANZATOR si CUMPARATOR.Pot exista situatii exceptionale cand serviciile de curierat nu isi respecta angajamentul ( ex. pachet ratacit in sistemul de coletarie sau majoritatea produselor sunt din Import si dureaza aprovizionarea ,sau cazul in care nu avem produsul pe stoc. )

Persoanele Fizice:

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii ,de la incheierea contractului.”

 In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contarctului de catre consumator,comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

 

 

 

×

TOP